avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Socrii mei au decedat in decursul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Socrii mei au decedat in decursul ...

Buna ziua. Deranjez cu o problema. Socrii mei au decedat in decursul a 2 ani. Soacra mea prima, socrul pe 7 august a.c. Ambii fiind persoane cu handicap locomotor, beneficiau de scutirea de impozit pe imobil. Cum putem proceda acum cu plata impozitului pentru a evita intrarea in ilegalitate. Mentionez ca locuim si avem adresa pe acest imobil. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:16, 2 Octombrie 2022
Dezbateti moștenirea după socrii dvs.
Plata impozitului va reveni moștenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)
Drept civil vali valentina vali valentina Buna ziua,socrul meu a murit acum 3 ani iar soacra mea nu a facut taxa de succesiune pana acum dupa sotul ei ,ei avand impreuna doar pe sotul meu care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune danaistratescu danaistratescu Socrul a decedat. Soacra traieste dar are handicap - dementa si este mobilizata la pat. Singurul fiu al lor este sotul meu. Sotul vrea sa dezbata succesiune ... (vezi toată discuția)