avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract imprumut financiar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract imprumut financiar

Am fost condamnat pt inselaciune la 4,6 ani am executat si sunt liber. Acum am o iubita care a scos bani din banca 20.000 de lei si 20.000 de lei. Acesti bani mi au fost dati mie inainte de acestia mi a mai dat 18.000 de lei cu titlul de imprumut. N am avut nici un contract insa acum vreau sa fac unul intre mine si ea si un martor,prin care sa arat ca am fost imprumutat cu suma de 58 000 de lei. Termen de rambursare 24 de luni . Problema e ca daca fac acest contract e in regula? Avand in vedere ca am fost condamnat pt inselaciune in trecut?
Cel mai recent răspuns: ContSters423398 , utilizator 16:50, 26 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut de bani persoane fizice ContSters423398 ContSters423398 Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut fara acte noir noir Buna ziua, Cu cateva luni in urma am fost idiot si am plecat urechea la rugamintile fierbinti ale unui amic ce imi spunea ca tatal lui este pe moarte in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Ramona1982 Ramona1982 am dat cuiva bani imprumut anul trecut in luna decembrie fara sa fac vreo chitanta de mana sau vreun contract, dara am avut martori, ma pot folosi de ei in ... (vezi toată discuția)