avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU DECLARAT LA ANAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU DECLARAT LA ANAF

Buna ziua! La 1.03.2017 am semnat un act adițional din care reiese că am trecut de la program de 4 ore la cel de 8 ore. Cand apare aceasta situație la ANAF? Eu cum pot verifica?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare cabanos cabanos Buna.Lucrez la un patron de multi ani si acum am aflat ca intre 2010_2015 am fost angajat cu 4 ore in loc de 8 .Mentionez ca si acum tot la el lucrez si ... (vezi toată discuția)
Act aditional de reducere a timpului de munca diana_i diana_i As avea o intrebare - de cate ori poate fi modificat timpul de lucru prin act aditional. Mai exact - angajatii nostri sunt cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma ... olguta64 olguta64 Buna ziua Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma de lucru de la 8 ore la 4 ore. A semnat actul aditional dar dupa ce perioada respectiva a ... (vezi toată discuția)