avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU DECLARAT LA ANAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU DECLARAT LA ANAF

Buna ziua! La 1.03.2017 am semnat un act adițional din care reiese că am trecut de la program de 4 ore la cel de 8 ore. Cand apare aceasta situație la ANAF? Eu cum pot verifica?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare cabanos cabanos Buna.Lucrez la un patron de multi ani si acum am aflat ca intre 2010_2015 am fost angajat cu 4 ore in loc de 8 .Mentionez ca si acum tot la el lucrez si ... (vezi toată discuția)
Act aditional de reducere a timpului de munca diana_i diana_i As avea o intrebare - de cate ori poate fi modificat timpul de lucru prin act aditional. Mai exact - angajatii nostri sunt cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind inregistrarea contractului de munca in revisal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Sunt angajata la o societate cu carte de munca din luna februarie a acestui an. Pana la inceputul lunii iunie aveam o norma de munca de 4 ore, ... (vezi toată discuția)