avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma ...

Buna ziua
Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma de lucru de la 8 ore la 4 ore. A semnat actul aditional dar dupa ce perioada respectiva a expirat a rtefuzat sa mai semneze restul actelor aditionale de reducere a normei de munca. Cu toate acestea in decursul urmatoarelor luni a venit la munca numai 4 ore, a incasat drepturile salariale pentru 4 ore si nu a depus nicio plangere in acest sens. Acum doreste sa ii platim diferentele pana la 8 ore, cu toate ca nu a lucrat 8 ore. In acasta situatie nu se considera ca a acceptat tacit actele aditionale?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 22 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In pontaj cum este trecut , la 4 ore sau 8 ore?
Este trecut cu 4 ore și pentru 4 ore a fost plătit. Și a căpătat fluturașul de salariu lunar.
Multumesc
Atunci nu prea are ce face , in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca adyvera adyvera Buna seara Va rog sa ma lamuriti intr-o problema Angajatorul doreste sa ne reduca timpul de munca de la 8 ore/ zi la 4 ore / zi. Va rog sa mi spuneti care ... (vezi toată discuția)
Reducerea normei de munca ellaene ellaene Buna ziua,am si eu o intrebare:as dori sa stiu daca pot reduce norma de munca de la 8 la 4 ore ,in situatia in care sunt unic parinte a 3 copii minori dintre ... (vezi toată discuția)
Evidenta orelor de lucru la serviciu(pontaje) valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea situatie in legatura cu care vreau sa cer o parere avizata: Evidenta orelor de munca se face prin pontaj in baza caruia se ... (vezi toată discuția)