avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma ...

Buna ziua
Am urmatoarea situatie: unui angajat i s-a redus norma de lucru de la 8 ore la 4 ore. A semnat actul aditional dar dupa ce perioada respectiva a expirat a rtefuzat sa mai semneze restul actelor aditionale de reducere a normei de munca. Cu toate acestea in decursul urmatoarelor luni a venit la munca numai 4 ore, a incasat drepturile salariale pentru 4 ore si nu a depus nicio plangere in acest sens. Acum doreste sa ii platim diferentele pana la 8 ore, cu toate ca nu a lucrat 8 ore. In acasta situatie nu se considera ca a acceptat tacit actele aditionale?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 20 Decembrie 2024
In pontaj cum este trecut , la 4 ore sau 8 ore?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru femei însărcinate Lav_28 Lav_28 Buna ziua, Am o întrebare: spuneți-mi, vă rog, daca o femeie însărcinată are programul de lucru redus la 6 ore (pe baza adeverinței de la medicul ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial lilu lilu IN BAZA UNUI REFERAT INTOCMIT DE CONDUCEREA UNITATII , PENTRU FUNCTIA DE ECONOMIST S-A STABILIT MODIFICAREA DURATEI MUNCII CU 1.07.2008 DE LA NORMA INTREAGA LA ... (vezi toată discuția)
Diminuare progran de lucru. mancipri mancipri Buna ziua, Va rog,sa imi spuneti ce poate sa faca un angajat in situatia urmatoare : Lucreaza ca \\\\" functionar relatii clientii \\\\" intr-o unitate ... (vezi toată discuția)