avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional de reducere a timpului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional de reducere a timpului de munca

As avea o intrebare - de cate ori poate fi modificat timpul de lucru prin act aditional.
Mai exact - angajatii nostri sunt cu contract pe perioada nedeterminata, cu 8h/zi. In 9 feb. 2009 am incheiat un AA cu privire la reducerea timpului de munca la jumatate (4h/zi si a salariului) pana la 31 martie (din cauza problemelor din piata si a lipsei de activitate). Iar la 01 apr. 2009 am incheiat al doilea AA cu aceleasi prevederi, pentru inca 3 luni - adica pana la 30 iun. Se mai poate, din pct. de vedere legal sa mai incheiem inca un astfel de AA tot pe o perioada de cateva luni?
Cel mai recent răspuns: ContSters94049 , utilizator 08:27, 25 Iunie 2009
De cate ori este necesar.
Multumesc!
am o intrebare. in ianuarie firma a facut un act aditional cu privire la reducerea timpului de munca la jumatate (4h/zi). ulterior am revenit la 8 ore. in acest caz firma mai trebuia sa mai faca un act aditional de revenire la 8h/zi ?
Absolut! Se face act aditional de modificare a timpului de munca, din 4 in 8 ore pe zi.
mie nu mi s-a dat nici un act aditional pe care sa-l semnez. asta inseamna ca nu mi s-a marit timpul de munca la 8 ore?

inseamna ca 4 luni am muncit 8 ore, cu 4 ore trecute in cartea de munca.

ce fac in cazul asta ?

Alte discuții în legătură

Norma de lucru a cim schimbata fara acordul angajatului petro_blanita petro_blanita Buna ziua, Dupa o perioada de 2 ani si jumatate de activitate neincetata in cadrul unei firme, in luna iunie 2013 am decis incetarea CIM cu acordul ... (vezi toată discuția)
Modificare cim legal sau nu ? - va rog ajutati-ma ..e urgent!!! Didina0 Didina0 Buna ziua, am o problema privind modificarea CIM si anume: la societatea la care muncesc lucrurile nu mai merg bine financiar si ni se micsoreaza tuturor ... (vezi toată discuția)
Fractiunea 4 h si 8 h in aceeasi luna kamuvares13 kamuvares13 Buna, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi privind urmatoarea situatie: calculez salariile pentru o firma si au un angajat care in cursul unei luni i s-a modificat ... (vezi toată discuția)