Buna ziua,
am o problema privind modificarea CIM si anume: la societatea la care muncesc lucrurile nu mai merg bine financiar si ni se micsoreaza tuturor salariul cu 20% dar mie mi-l mai micsoreaza in acelasi act aditional si durata timpului de lucru de la 8h la 4h , deoarece suntem 2 pe post dar la cladiri diferite, iar colega mea nu mai are de lucru si decat sa o dea afara s-a luat aceasta decizie cu care normal ca nu sunt de acord. S-a emis o decizie pe care inca nu am semnat-o ....este legal asa ceva? sa fiu sanctionata de 2 ori ? ce pot sa fac ...va rog sa ma ajutati ,,,sunt disperata.Va multumesc
Daca nu semnez actul aditional ce se poate intampla? Ma poate da afara?Mentionez ca directorul nu este ordonatorul principal de credite fiind societate pe actiuni iar actionar majoritar e consiliul judetean, iar in procesul verbal emis in sedinta ordinara a CA nu s-a aprobat aceasta masura numai cea de micsorare salariala .
Protectia salariatului
angajat
In fiecare an, de obicei la inceputul lunii decembrie, suntem chemati sa ni se anunte eventualele mariri de salariu, sedinte pe care sefii le numesc NEGOCIERI. ... (vezi toată discuția)