avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESURSE UMANE

Cum se trece de la CIM 4H/ZI salariat la CIM 8H/ZI salariat!!! ACT ADITIONAL!!!!! DECIZIE!!!!! ALT CONTR.
se face act aditional de modificare a duratei muncii de la 4h/zi la 8 h/zi ...
Conform art. 17 alin. (5) Codul Muncii cu art. 17 alin. (3) litera (l) trebuie incheiat act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat despre contractul de munca pe perioda determinata!!! teodora27 teodora27 Buna ziua, Lucrez in resurse umane si am citi zilele acetea un articol in care se spunea ca daca un salariat are incheiat un contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie si o decizie interna ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Colega de birou mi-a spus ca se face doar Act aditional in cazul in care un salariat trecere la o alta gradaţia de vechime, pentru ca este un ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat care a avut contract pe perioada determinata cu 4 ore/zi pana pe data de 08.08.2011, administratorul vrea sa modifice contractul in perioada ... (vezi toată discuția)