avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal, citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal, citatie

Am avut primul proces si judecatoare a zis data urmatorului proces si inca nu am primit citatie, Ar trebui sa ma prezint??
Cel mai recent răspuns: bianca98 , utilizator 00:14, 27 Aprilie 2017
Daca ati fost prezent nu va mai citeaza.
Mergeti la termen.
Daca nu ma prezint ce se intampla?
Ar trebui sa oferiti mai multe informatii, ce calitate aveti in proces?
Parte vătămată.
Cauza se poate judeca si fara prezenta dvs. Daca instanţa consideră că este necesară prezenţa dvs, poate lua măsuri sa va prezentati.

Alte discuții în legătură

Dosar reabilitarea judeacatoreasca- termen citare Marian198616 Marian198616 Acum doua luni si jumatate am depus actiunea pentru judecarea unei reabilitari judecatoresti si pana in prezent nu am primit nicio citatie. Este normal sa ... (vezi toată discuția)
Divort Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi sunt maritata in deva dar am parasit domiciliu am plecat mi-am refacut viata cu alt barbat am ramas ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)