avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar reabilitarea judeacatoreasca- termen citare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar reabilitarea judeacatoreasca- termen citare

Acum doua luni si jumatate am depus actiunea pentru judecarea unei reabilitari judecatoresti si pana in prezent nu am primit nicio citatie. Este normal sa dureze atat sau cat dureaza pana primesc citatia?
Mi-am angajat deja un avocat, dar nici el nu stie de ce dureaza atat... Este posibil sa nu fi facut actiunea?
Multumesc.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca instanta pe rolul careia s-a depus cererea de reabilitare judecatoreasca este o instanta cu un volum mare de dosare aflate pe rol, atunci primul termen de judecata poate fi fixat la o distanta mai mare fata de data depunerii.
Aveti posibilitatea sa verificati care este situatia pe portalul instantei respective, cautand dosarul dvs. dupa numele si prenumele dvs.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar - reabilitare ped.cu suspendarea cond. a executarii apostolga apostolga Buna ziua, Am o neclaritate si v-as ruga sa ma elucidati cat se poate de aprofundat cu privire la urmatorul caz: 1.decizia penala din 24.03.2009 la Curtea ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei- reabilitare ContSters103316 ContSters103316 In iunie 2010 a inceput urmarirea penala asupra mea pentru ca tineam evidenta la niste societati care au beneficiat de subventii. In decembrie 2010 am fost ... (vezi toată discuția)