avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale acces teren, dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale acces teren, dezmembrare

Am o suprafață de teren de 2000 mp. Lățimea este 16. Doresc să il dezmembrez în 3 parcele. Prima parcela de 500 mp, lățime de 12 m; pe toată lungimea acestei parcele va fi a 2 a parcela, de 4 m lățime, ce va servi drept cale de acces spre a 3 a parcela. Eu o să păstrez prima parcela de 500mp. Întrebarea mea este: daca cel care vrea sa cumpere de la mine parcela a 3 a cat si a2 a, care este drumul prin fața casei mele, și în același timp și singura cale de acces de la drumul principal spre parcelele 1 și 3, eu astfel rămân fără acces de la stradă, cum putem sa facem sa fie bine pt ambii?
Va mulțumesc, sper că ați înțeles ce am vrut sa spun...

Alte discuții în legătură

Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Cyberax Cyberax Buna ziua! Acum 3 ani am vrut sa cumpar o parcel de pamant dar parcela nu avea cale de acces de la strada principala. Proprietarul a lasat un drum de servitute ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)