avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pfa sau SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pfa sau SRL

Am fost pana acum ceva timp angajat la o companie românească de prestări servicii( montaj și service turbine eoliene) ! Acum încerc ca freelancer sa continui in domeniu... aproape toți recrutorii din afara țării îmi cer sa demonstrez ca sunt plătitor de taxe la mine in țara, ba dacă am A1, ba sa lucrez cu companii umbrela care sa îmi vireze banii in cont in baza unei facturi! Ce trebuie sa fac sa nu mai am piedici? Pfa? SRL ? Sau ce, cum? Am mai citit pe net câte ceva, din ce am dedus, statul îmi ia o grămada de bani din ce as câștiga, dar pana acolo ma lovesc de birocrația infecta din țara noastră! Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:06, 27 Aprilie 2017
Un srl este cel mai indicat in cazul expus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl badicaadrian badicaadrian As vrea sa știu ce e mai bine pt mine de făcut, un pfa sau un SRL? De un an activez ca freelancer in domeniul turbinelor eoliene(montaj, service) și as vrea ... (vezi toată discuția)
Activitatea angajatului unui srl romanesc in germania weirded weirded Buna ziua. As vrea sa va supun atentiei o dilema in care m-am regasit recent, dupa cum urmeaza: Sunt administratorul si unicul angajat al unui SRL(imm, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)