avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se mai pot incheia CCPS in Asociatiile de proprietari ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se mai pot incheia CCPS in Asociatiile de proprietari ?

Asi dori sa stiu daca in Asociatiile de proprietari se mai pot incheia aceste Conventii civile de prestari servicii - CCPS - daca da , va rog enumerati cateva activitati .
Pentru ca sunt pareri si pareri , doresc un raspuns conform legilor in vigoare .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:30, 30 Aprilie 2017
Se incheie contrascte de prestari servicii, pentru:activitate de administrare asociatie (adm.persoana fizica cu atestat sau SC cu acest obiect de activ), diverse reparatii, verificari/revizii
Codul comercial, codul fiscal
Pentru activitatea de administratie se poate incheia contract de prestari servicii numai daca persoana este PFA. Cu persoana fizica neautorizata, numai pentru ca are atestat, NU.

In rest, acest gen de contracte se pot incheia pentru lucrari ocazionale.
Multumesc
Citirea apometrelor , contoarelor sau cum se mai numesc de apa calda si rece , poate fi considerata lucrare ocazionala ? tinand cont ca aceasta se executa la sfarsitul lunii .
Da, daca nu este executata de administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate rezolva? apometru de apă caldă montat pe conducta de apă rece amk1243 amk1243 Buna ziua. Pe teava de apa rece, vecinul si a montat un apometru de apa calda si transite indexul de apa rece ( inregistrat de apometrul de apa calda, care ... (vezi toată discuția)
Conventiew civila? Monica H. Monica H. se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)
Citire apometre neluate in considerare Stefania-2010 Stefania-2010 Buna ziua, La mine in bloc admistratorul nu vrea sa ia in considerare decit citirea la apa calda , nu si la cea rece. Motivul e ca apometrele din bloc ar fi ... (vezi toată discuția)