avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

De calculează zile lucrătoare sau calendaristice pt stimulent de inserție
Cel mai recent răspuns: , 11:44, 27 Aprilie 2017
Conform Legii nr. 66/2016, intrata in vigoare incepand cu 1 iulie 2016, persoanele care obtin venituri supuse impozitului in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 50% din cuantumul minim al indemnizatiei de crestere a copilului.
Daca parintele isi reia activitatea profesionala cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani , stimulentul de insertie se acorda pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani.
Vorbim de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului rodicadragan rodicadragan Buna ziua Va rog, daca puteti sa ma luminati in privinta aplicarii legii 66/2016, mai exact cu privire la stimulentul de insertie acordat pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Ccc pana la 2 ani si recalcularea veniturilor cu eliminare plafon actual. mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Ma aflu in CCC din anul trecut 23.10 2015 pentru perioada de 1 an si beneficiez de cuantumul maxim acordat in prezent de 3400 ron. Dupa mult ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru ... ionnita ionnita Stimulent de insertie Buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru stimulent de insertie si mi s-a spus ca nu pot obtine acest stimulent deoarece nu am fost cel ... (vezi toată discuția)