avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma CAEN 7810+7830
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma CAEN 7810+7830

Buna ziua! Imi poate spune si mie cineva cu experienta in domeniul juridic, daca pot infiinta o firma al carei cod CAEN principal sa fie 7810 (Activitati ale agentiilor de plasare de forta de munca), iar cel secundar va fi 7830 ( intrucat intentionez sa tin Revisal-ul/salarizarile si sa intermediez relatia cu ITM-ul pt potentialii parteneri)? Multumesc anticipat celui care ma lamureste!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 16:23, 30 Iunie 2017
Buna ziua, puteti pune un cod CAEN la obiectul principal de activitate, iar in secundar puteti pune mai multe coduri CAEN, astfel incat daca pe viiitor doriti sa va extindeti afacerea pe alte domenii sa o puteti face fara sa fiti nevoit sa faceti mentiune la Registru de extindere obiect activitate. Cu stima, echipa Reinvent Consulting

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa se desfasoare ca si activitate secundara caen 7830? CirsteaMirona CirsteaMirona Buna ziua, La o firma cu activitatea principala clasa CAEN 4673, este posibil sa se desfasoare ca si activitate secundara CAEN 7830? Ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Firma pentru organizare de cursuri neacreditate Mihaela1_a Mihaela1_a Buna Ziua, doresc sa infiintez o firma care sa se ocupe de organizarea de cursuri de patiser. Diplomele eliberate nu vor fi avizate de ANC ( Aut. Nationala ... (vezi toată discuția)
Activitate de schimb cultural gabrici gabrici buna codul caen este un pic incomplet firma desfasoara activitate de de schimb cultural, voluntariat si experienta profesionala in strainatate cu clientii ... (vezi toată discuția)