avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... galagie de la apartamentul de dedesubt
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

galagie de la apartamentul de dedesubt

Buna ziua.As vrea sa stiu unde pot reclama vecinul de la apartamentul de dedesubt al carui caine ma deranjeaza cu latratul la ora 02.00 (noaptea). In apartamentul respectiv au fost facute lucrari de constructie care au dus la situatia in care se aude orice vorba , nemaivorbind de alte activitati, precum baia la orele 24.00 , etc.Dar sincer nu inteleg de ce eu trebuie sa dorm dupa voia cainelui de a latra sau nu.Si daca se poate sa ma invatati si cum pot dovedi spusele mele avand in vedere ca nu cred ca cineva se va deplasa noaptea sa verifice spusele mele.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:11, 27 Aprilie 2017
Ati incercat sa solutionati amiabil cu vecinul in cauza ?
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial politia teritoriala,care in cazul in care se confirma sesizarea,in temeiul disp L nr 61/1991 poate dispune sanctiuni impotriva locatarilor vinovati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)