avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani de la avocat care nu si-a facut treaba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani de la avocat care nu si-a facut treaba

In februarie 2016 am inceiat un Contract de asistrnta juridica cu un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces de mostenire,ocazie cu care i-am achitat onorariul cerut si i-am lasat si toate actele necesare penru a putea incepe procesul.In luna mai ma sunat ca sa achit si taxa de timbru si sa-i trimit chitanta,precum ca procesul ar fi pe rol,iar eu m-am conformat,crezindul de buna credinta.Timpul a trecut si am vazut ca nu se intimpla nimic,nu mai raspunde la telefon,am decis sa-l caut personal,eu fiind din alt judet la cateva sute de km.In final l-am gasit si dupa o discutie am aflat ca defapt el nu a depus nici un act nicaieri,dar s-ia luat angajamentul ca o sa se apuce de treaba ceea ce bine inteles ca nu s-a intimplat.Dupa alte citeva luni am reusit sa vorbesc cu el sia mai trecut iarasi ceva timp dupa care mi-a dat un nr.de dosar,am verificat pe internet si am vazut ca ar fi inregistrat la jud. respectiva.dar ulterior am aflat ca dor arimis o actiune online fara a depune si restul de acte.Ca urmare cererea de chemare in judecata mi-a fost anulata.Si asa atrecut un an si trei luni si am ramas cu o gramada de bani dati aiurea Intrebare: cum as putea recupera banii,avand in vedere ca la Baroul de unde face parte are pe cineva din familie conducere.As putea sa-i fac oplingere la politie sau direct la instanta,dar la alta instanta nu la aia de unde el,ca sa-l port si eu pe drumuri cum m-a purtat si el.VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2017
pavelbuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la un avocat alexadana alexadana In luna septembrie am angajat un avocat care sa ma reprezinte intru-un dosar penal in caresora mea este victima unui accident rutier.Am ajuns la o intelegere ... (vezi toată discuția)
Hartuire sub forma urmaririi vietii private kati-lina kati-lina Bună ziua. Vă rog să mă îndrumaţi cum să procedez. Locuiesc la parterul unui bloc împreună cu mama de 86 ani şi prietenul meu.Într-una din zile ... (vezi toată discuția)
Mostenire pavelbuta pavelbuta Am discutat cu un avocat la sfirsitul luni februarie despre deschiderea succesiunii dupa parintii mei,care sunt decedati.Cu aceasta ocazie,am incheiat un ... (vezi toată discuția)