avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Am discutat cu un avocat la sfirsitul luni februarie despre deschiderea succesiunii dupa parintii mei,care sunt decedati.Cu aceasta ocazie,am incheiat un Contractract de asistenta juridica si i-am acitat onorariul in intregime.De atunci au trecut mai bine de 7 luni,fara sa se intimple mare lucru,afara de faptul ca in putinele date cand am reusit sa iau legatura cu El,m-ia spus ca trebuie sa platesc taxa de trimbu judiciar,pe care dealtfel am si achitato si iam trimis chitanta sa o puna la dosar,fara a avea nici o infatisare in fata instantei.Au mai trecut luni si nimic.Mai nou nu-mi raspunde la telefon.Mentionez ca sutem la departare de sute km.el fiind din zona unde ar fi trebuit sa aiba procesul.Ce as putea face in acest caz. Multumesc'
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:01, 4 Octombrie 2016
Faceti o sesizare la baroul din care face parte.
In baza contractului de asistenta juridica si a chitantei ca i-ati achitat onorariul faceti reclamatie la Baroul respectiv,notificati-l printr-un executor judecatoresc sa-si indeplinesca obligatiile contractuale.
In primul rand ati putea verifica stadiul dosarului la urmatorul link: [ link extern ]
Cautati instanta pe harta, mergeti la sectiunea dosare din stanga si introduceti numele d-voastra in bara de cautare...deschideti la numarul de dosar corespunzator.
Apoi puteti face o sesizare la Baroul din care face parte avocatul respectiv.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2016
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
In ce conditii,as putea anula,anula contractul cu el
Puteti anula contractul in conditiile din contractul de asistenta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la un avocat care nu si-a facut datoria pavelbuta pavelbuta Buna ziua.Am incheiat un Contract de asistenta juridica cu un avocat care sa ma reprezinte intrun proces de mostenire,acum un an,i-am achitat onorariul si i-am ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală pentru care a fost angajat? petremihaiv petremihaiv Buna ziua. Ce masuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală accident de munca pentru care a ... (vezi toată discuția)
Chitanta pentru plata onorariu avocat gabi7 gabi7 buna seara, se poate depune la dosar, pt cheltuieli, copie conforma cu originalul a chitantei de la avocat, sau trebuie depusa chitanta in original??? ... (vezi toată discuția)