avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

am facut un contract cu un avocat ptr partaj in luna ianuarie 2010.si am platit jumatate din suma ceruta de avocat. am plecat din tara urmand ca el sa depuna dosarul ptr partaj.dar din pacate avocatul nici dosarul nu a depus si nici nu mai raspunde la telefon sau email.sau daca raspunde la telefon inventeaza o mie de motive.ce pot face in cazul asta.mentionez ca a trecut 5 luni de zile.si nu am nici o stire de la acest avocat.banii ii pot recupera de la el? multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:47, 22 Iunie 2010
Adresaţi-vă cu o cerere Baroului şi spuneţi ce aţi scris aici.
buna ziua. daca ati incheiat contract de asistenta juridica cu avocatul respectiv si v-a dat si chitanta pt. onorariul achitat, facet plangere la Baroul de avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu avocat eu45ani eu45ani am o intrebare legata de un caz,am angajat un avocat sa ma reprezinte intru-un dosar de urmarire penala. asta fiind acum aproximativ 2 luni in urma,i-am ... (vezi toată discuția)
Avocat cu probleme mihaimarius mihaimarius buna ziua ma numesc mihai si am si eu urmatoarea mare problema: am incheiat un contract de reprezentare cu un avocat ca sa deschida un proces acesta urmind ... (vezi toată discuția)
Contestatie la solutionarea plangerii de catre consiliul baroului socrate111 socrate111 buna seara .Am formulat o plangere impotriva avocatului care trebuia sa ma reprezinte intr-un proces civil ,Acesta a incasat onorariul stabilit conform ... (vezi toată discuția)