avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie venituri ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie venituri ANAF

Buna ziua,

Am incheiat de curand un contract de cesiune drepturi de autor in schimbul caruia am livrat clientului cateva articole pe blogul meu.

Astazi am primit si plata si cautam pe site-ul anaf formularul pe care trebuie sa il completez pentru a-mi declara veniturile si a plati impozitul. Am gasit formularul 200, acesta este cel corect?

Puteti sa imi dati cateva sfaturi/indrumari despre aceasta procedura?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum declar venit si platesc impozit pt redactare articole in lb engleza AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, Am inceput sa fac venituri pe net din redactare de articole in limba engleza. Sunt anumite site-uri pe net unde clienti din toata lumea posteaza ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale / contract cesiune drepturi patrimoniale rezultate din drepturi de autor IoanaVar IoanaVar Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind contributiile sociale aferente unui Contract cesiune drepturi patrimon. rezult. din dr. de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)