avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cum declar venit si platesc impozit pt redactare ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cum declar venit si platesc impozit pt redactare articole in lb engleza

Buna ziua,

Am inceput sa fac venituri pe net din redactare de articole in limba engleza. Sunt anumite site-uri pe net unde clienti din toata lumea posteaza cereri de articole pe diverse domenii (descrieri produse, articole pe blog, etc). Eu colaborez cu acesti clienti, le scriu articolele si ei ma platesc prin intermediul site-ului, ramanand ca ulterior sa imi scot banii prin Paypal si apoi pe card.

M-ar interesa cum as putea sa declar aceste venituri, cum pot plati impozit, e nevoie de PFA sau contract de drepturi de autor?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa pentru redactare articole online (content writer) AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, Lucrez ca freelancer pe un site international (Upwork se numeste) de unde am un venit lunar. Scriu articole si review-uri pt diversi clienti din ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)