avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Despagubire printr o decizie CEDO
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Despagubire printr o decizie CEDO

In urma cu aproape trei luni am primit o decizie din partea CEDO ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu o suma de bani. In decizia respectiva se specifica faptul ca despagubirea trebuie facuta in maxim 3 luni de la notificare care a fost facuta pe 17 FEBRUARIE. Avand in vedere ca termenul de 3 luni se apropie de sfarsit si nu am mai primit nici un fel de informatii de la data notificarii CEDO respectic 17 Feb. ,imi puteti spune va rog unde anume pot afla informatii cu privire la dosarul acesta si cum pot face sa anunt autoritatile in drept ca trebuie sa fiu despagubit? Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ovydyus ovydyus Am primit in urma cu aproape trei luni decizia CEDO cu privire la un dosar ce s a inregistrat in anul 2015 ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim cu date false adrianpaul169 adrianpaul169 buna ziua,am primit o decizie incetare cim in per proba,care specifica ca angajatorul mi-a dat notificare,in realitate eu trimitandu-i primul notificare ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul rca targiverseaza luarea unei hotarari mottofreee mottofreee Care sunt caile legale pt obligarea asiguratorului sa ia o hotrare ? Evenimentul asigurat s-a produs ,mai exact masina mea a fost tamponata in timp ce statea ... (vezi toată discuția)