avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua!

Am primit in urma cu aproape trei luni decizia CEDO cu privire la un dosar ce s a inregistrat in anul 2015 ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu o suma de bani. In aceasta decizie se specifica faptul ca despagubirea trebuie efectuata in maxim trei luni de la notificare. Avand in vedere faptul ca aceasta decizie a fost luata pe data de 17 Februarie 2017 si de atunci nu am mai primit niciun fel de informatie,ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la ce demers as putea sa fac in afara de a trimite corespondenta la CEDO deoarece dureaza foarte mult? Si inca ceva va rog frumos! Stiti unde anume pot vedea datele si decizia mai sus mentionata ,pe ce site? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubire printr o decizie cedo ovydyus ovydyus In urma cu aproape trei luni am primit o decizie din partea CEDO ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu o suma de bani. In decizia respectiva se ... (vezi toată discuția)
Decizie cedo piemu piemu poate cineva sa-mi spuna vre-un Web sau vre-o adresa internet unde se poata vedea decizile cedo la zi ? dat fiind faptul ca nu mai am avocat care sa ma ... (vezi toată discuția)
Decizie cedo, incasare despagubire elena112 elena112 Buna ziua, In urma unui proces la CEDO,am primit o scrisoare prin care mi se comunica ca voi fi despagubita,conform intelegerii amiabile cu suma de 6200 ... (vezi toată discuția)