avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... decizie cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

decizie cedo

poate cineva sa-mi spuna vre-un Web sau vre-o adresa internet unde se poata vedea decizile cedo la zi ? dat fiind faptul ca nu mai am avocat care sa ma reprezinte si nici o adresa pe care as putea primii aceasta decizie . Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Diana-Elena Dragomir , Avocat 13:51, 31 Octombrie 2011
daca nu mai aveti avocat, iar adresa de corespondenta cu CEDO nu mai este valabila, faceti urgent o scrisoare adresata acestora in care specificati nr de dosar s ifaptul ca v-ati schimbat adresa, deoarece in cazul in care curtea va trimite vreo solicitare de a completa probatoriul si nu raspundeti in termen de 3 luni, pot hotara sa stearga cauza de pe lista iar dosarul va fi ditrus.
probatoriul l-am primit in 2008 , adica , cererea mea a fost admisa urmand sa fie judecata iar de atunci a cam trecut ceva timp......... si de aceea grijile mele sint motivate !!
Stimate domn,

Spuneați că cererea dvs fost admisa urmand sa fie judecata dar nu s-a mai intâmplat nimic. Spuneți, deci, că au fost comunicate Statement of Facts și Questions to the Parties, precum și punctele de vedere ale Guvernului, referitoare la caz.

Aici apare, însă, o problemă. Nu precizați în nici un fel că dvs v-ați îndeplinit obligațiile subsidiare impuse de CEDO, respectiv a vă formula apărări în limbile oficiale - engleză sau franceză - ale Curții, și că v-ați formulat pretențiile reprezentând satisfacția echitabilă pe care o doriți.

Dacă nu ați facut-o, există o mare problemă, dar vă rog să precizați, pentru a nu vă da un sfat inutil.

Hotărârile CEDO le puteți accesa pe HUDOC, portalul CEDO.

Cu stimă.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
andreigrigoriu, moderator
probabil, sau mai mult ca sigur ca avocatul meu de atunci care era insarcinat sa faca acest lucru a precizat toate acestea , dealtfel , el a trebuit sa trimita toate copiile de dosar si alte acte ce sau cerut de CEDO la vremea respectiva , iar acele acte nu au fost traduse , astea toate urmand sa se intimple la CEDO. In luna iunie am primit o scrisoare referitoare la demersul procesului , in care spuneu ca; inca nu a ajuns la judecarea cauzei datorita numarului mare de cereri, aceasta solicitare am facut-o in luna aprilie la grefa de la CEDO. Deci , eu doream sa stiu o adresa exacta de internet unde pot accesa decizile CEDO , astfel fiind la zi cu aceste informati

Alte discuții în legătură

Portal cedo CRISTY40 CRISTY40 Am un dosar la CEDO, a carui nr de inregistrare l-am primit in Iunie anul curent,exista vreun portal in care pot sa verific dosarul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Informatie cedo alexandrazangor alexandrazangor daca, si pe ce site se trimit raspunsurile de la curtea europeana,in urma solutionarii acestor procese. (vezi toată discuția)
Dosar cedo cucinschigabriela cucinschigabriela Buna ziua. Exista vreun site care sa indice exact care este stadiul dosarului meu de la CEDO aflat pe rol din anul 2008? Nu am mai primit nici un raspuns si ... (vezi toată discuția)