avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Decizie CEDO, incasare despagubire
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Decizie CEDO, incasare despagubire

Buna ziua,

In urma unui proces la CEDO,am primit o scrisoare prin care mi se comunica ca voi fi despagubita,conform intelegerii amiabile cu suma de 6200 euro.
As vrea sa stiu care este procedura prin care pot intra in posesia banilor,si cam cat dureaza aceasta procedura.Mentionez ca decizia CEDO,a fost emisa in ianuarie 2017.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 12:19, 25 Februarie 2017
Eu stiu ca dupa 3 luni de la emiterea deciziei CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ovydyus ovydyus Am primit in urma cu aproape trei luni decizia CEDO cu privire la un dosar ce s a inregistrat in anul 2015 ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo ContSters184217 ContSters184217 In luna iulie 2010 am primit de la CEDO o scrisoare prin care am fost anuntat ca plangerea pe care am formulat-o in luna aprilie 2010 a fost inregistrata, ... (vezi toată discuția)
Despagubire cedo mihaiteodorovici mihaiteodorovici Buna ziua! Postez aici o intrebare la care sper sa primesc un raspuns. Am nevoie de putina indrumare in legatura cu procedura prin care se incaseaza ... (vezi toată discuția)