buna ziua,am primit o decizie incetare cim in per proba,care specifica ca angajatorul mi-a dat notificare,in realitate eu trimitandu-i primul notificare incetare cim;are vreo urmare negativa asupra mea aceasta stare de lucruri?e cazul sa ma zbat pt modificarea/anularea deciziei?numai in instanta se poate rezolva?se platesc cheltuieli de judecata?
la itm angajatorul poate spune ce vrea despre angajati?cum pot afla daca angajatorul m-a denigrat la itm?va multumesc
-ca sa obtii somaj trebuie sa cotizezi minim 12 luni in ultimele 24;perioada de proba e maxim 90 zile=3 luni pt functii executie...
-evident ca ma refeream la alte efecte ale notificarii,decat efectul principal,al incetarii cim...altfel de ce a inversat realitatea in decizie angajatorul?
-daca totusi vreau sa se modifice decizia conform realitatii,adica eu am trimis notificare nu angajatorul,ce trebuie sa fac?instanta sau cer la angajator refacere decizie?
1. Daca inceteaza contractul individual de munca (CIM) la initiativa dvs. nu mai puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Nu vad unde este deranjul ca a incetat CIM la initiativa angajatorului, mai ales ca veti putea beneficia si de indemnizatie de somaj.
3. - Pentru a beneficia de indemnziatie de somaj trebuie ca in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj sa aveti 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.
- Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.