avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare sanatate

Am fost coasigurata la sistemul de sanatate,deoarece sotul meu este pensionar,iar eu nu am nici-un venit Din luna aprilie 2017 am fost taiata de la asigurare pe motiv ca am 1000 m teren arabil dat in arenda la o societate agricola,ca atare am avut un venit pe anul 2016 de 58,36 lei,pt. care sa achitat impozit 6,43 lei,cas 2,21lei.Avand acest venit mai pot beneficia de asigurare medicala?Ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative 2016 SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua ! Va rog raspuns concret: - Ce cota de impozit pe dividende platim cu 01.01.2016 - 16% sau 5%? - Administratorul este pensionar, pensie peste 1000 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit liliana alba liliana alba Buna ziua, Am o microintreprindere cu o cifra de afaceri de 141.000 LEI, cat este impozitul forfetar de plata si daca impozitul pe venit de mai achita, mai ... (vezi toată discuția)