Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Eu parte vatamata, asigurare la city insurance, am o masina opel astra g 2003 stare ireprosabila, dauna totala 6300 lei, nu sunt multumita de aceasta valoare...inspectorul de la asigurari mi a zis ca e prea mult...daca refuz si cer o recalculare e posibil sa mi se scada din suma! Credeti ca e posibil sa iau mai putin?
Totul este posibil.
In cazul unei daune totale cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea autoturismului la data accidentului din care se scade valoarea"epavei" (25% din valoarea autoturismului la data accidentului).
Valoarea autoturismului la data accidentului se calculeaza cu ajutorul unui program de calculator dupa o metodologie numai de el (calculator) stiuta.
Valoarea autoturismului la data accidentului depinde, in primul rand, de valoarea de nou al respectivului autoturism. Trebuie sa fiti atenta intrucat aici va poate "pacali" alegand o valoare de nou cat mai mica.
ing. Ioan Ciobanu
Dauna totala
Zarkoos
Recent am facut parte dintr.un accident auto iar din fericire fiind nevinovat. Masina avariata este Audi a4 b6 din 2003,290 mii km,avant,1.9 motor. Cei de la ... (vezi toată discuția)