avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna prea mica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna prea mica

Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Eu parte vatamata, asigurare la city insurance, am o masina opel astra g 2003 stare ireprosabila, dauna totala 6300 lei, nu sunt multumita de aceasta valoare...inspectorul de la asigurari mi a zis ca e prea mult...daca refuz si cer o recalculare e posibil sa mi se scada din suma! Credeti ca e posibil sa iau mai putin?
Totul este posibil.
In cazul unei daune totale cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea autoturismului la data accidentului din care se scade valoarea"epavei" (25% din valoarea autoturismului la data accidentului).
Valoarea autoturismului la data accidentului se calculeaza cu ajutorul unui program de calculator dupa o metodologie numai de el (calculator) stiuta.
Valoarea autoturismului la data accidentului depinde, in primul rand, de valoarea de nou al respectivului autoturism. Trebuie sa fiti atenta intrucat aici va poate "pacali" alegand o valoare de nou cat mai mica.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala casco omniasig Ion stanica Ion stanica Este corect ca in cazul unei daune totale casco omniasig asiguratorul sa scada din valoarea asigurata inscrisa in contractul casco 25%valoarea epavei masinii ... (vezi toată discuția)
Daună totală economică în urma unui accident de circulație: cei de la service mi-au spus că mașina va fi scoasă la licitație. ce sumă primesc la final? d3nys d3nys Buna ziua . am avut un accident si sa rezultat dauna totala economica suma maxima pe deviz fiind de 15700ron . Am fost la eie cu devizu de la serice si mea zis ... (vezi toată discuția)
Dauna totala Zarkoos Zarkoos Recent am facut parte dintr.un accident auto iar din fericire fiind nevinovat. Masina avariata este Audi a4 b6 din 2003,290 mii km,avant,1.9 motor. Cei de la ... (vezi toată discuția)