avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă ''exceptia lipsei de interes''
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă ''exceptia lipsei de interes''

Ce înseamnă excepția lipseîn de interes. Vreau să cumpăr un teren pe numele fiicei mele de 17 ani. Am făcut cerereala Primarie cum m- au învățat de la notariatine dar de la autoritatea tutelară m au trimis la Judecătorie. Am introdus acțiune pt curatela care mi a fost respinsă pt excepția lipsei de interes. Menționez că am formulat singur acțiunea deoarece un avocat mi a cerut 1000 lei în condițiile în care terenul costă un pic mai mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters287513 , utilizator 18:44, 5 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Conf.art.146(1)NCC"Minorul care a implinit varsta de 14 incheie actele juridice cu incuviintarea scrisa a tutorelui sau ,dupa caz a curatorului."
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente cumparare imobil pentru minor luciavonella luciavonella ce documente trebuie pentru un apartament pe numele unui minor (vezi toată discuția)
Act de vanzare catre un minor carmenssilva carmenssilva Vreau sa divortez de sotul meu si, ca nu mai facem partaj am vrea sa trecem casa proprietate comuna in proprietatea fiului nostru minor in varsta de 15 ani. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui imobil in coproprietate cu un minor milka007 milka007 Daca minorul are 15 ani poate sa hotarasca: singur ,sub tutela mamei , sau trebuie instituit curator? (vezi toată discuția)