avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita girant (co-imprumutat)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita girant (co-imprumutat)

Buna seara,
In 2006 fostul sot a facut un credit de nevoi personale pe 10 ani fara ipoteca. La acest contract eu am intrat girant (co-imptumutat). In acest contract nu este trecut nicaieri numele meu si datele mele personale. Este semnat de mine si fostul sot. In 2011 am divortat. El nu a mai platit ratele. Creditul a fost cesionat la o firma de recuperari debite in anul 2009. Am fost sunata de un reprezentant de la aceasta firma de recuperari intrebandu-ma de fostul sot. (el este plecat din tara si nu mai stiu nimic de el). Am primit un proces verbal de executare silita de la un executor judecatoresc prin care sunt anuntata ca imi pune proprire pe conturi si salar pentru acest credit in care eu sunt girant. Eu nu am primit nicio notificare scrisa de la aceasta firma de recuperari debite ca am de achitat ceva la ei. Cum procedez sa scap de aceasta executare silitita si implicit de aceasta problema ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:39, 29 Aprilie 2017
Mergeti la avocat cu actele sa le vada.
Poate s-a prescris.
Puteți face contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Consecinte la neplata creditelor de nevoi personale fara garantii crysel crysel Nu stiu cum sa fac sa aflu care sunt consecintele neplatii creditelor de nevoi personale fara garantii, bineinteles din imposibilitate de plata nu din rea ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)