avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un bloc nou. As vrea sa stiu: a cui este obligatia sa plateasca impozitul pe apartament? A vanzatorului sau a cumparatorului? Pentru ca dupa cate stiu, este obligatia vanzatorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
MariaDragoi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:05, 29 Aprilie 2017
Vanzatorul incaseaza niste bani care reprezinta venit care se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli la vanzarea unui apartament vasiluca claudia vasiluca claudia Buna ziua ! As dori sa aflu ce trebuie sa platesca proprietarul , la notariat,atunci cand vinde o locuinta ,si daca,in afara de notariat mai sunt si alte ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit, tranzacție online TiberiuC52 TiberiuC52 Bună ziua, În cazul în care o persoana fizică își vinde serviciile (ex. meditații) online prin intermediul unui site, iar la o cumpărare, firma care ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la vanzarea sau cumpararea de imobile? AlexPetru AlexPetru Buna ziua, 1. Doresc sa intreb daca, in cazul vanzarii unui imobil/a unei locuinte (apartament), pe langa impozitul la stat, vanzatorul trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)