avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Adresa site cu harta.....?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Adresa site cu harta.....?

Exista vreo adresa de sit in care prezinta harta localitatilor Romaniei , care prezinta inclusiv locuintele (casele)? Va rog spuneti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 14:06, 4 Februarie 2008
concret asa de detaliata harta nu prea gasesti. Ceea ce iti recomand insa sunt site-urile gen googleearth.com sau site-uri care folosesc satelitii de pe orbita ca sa fotografieze orasele.Asta ar fi o posibilitate.
Da,googleearth este o optiune buna,doar ca se vede destul de prost,abea iti recunosti propria casa.
eu mi-am vazut blocul cu ajutorul Yahoo-ului.....
Uite ca nu stiam ca si prin Yahoo! se poate face asta.
si Microsoft are serviciu de genul asta acum...si chiar e mai bun decat Google...la googlemaps poti vedea doar in mare perspectiva...la microsoft am vazut strazi B-)

Alte discuții în legătură

Muzeele lumii. idei pentru zile ploioase ContSters200573 ContSters200573 Pentru timp urit, pentru bucuria ochiului si a sufletului: http://www.googleartproject.com/ sper sa va placa (daca nu l-ati vazut deja) si sper ca nu se ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - fotografii opera arhitecturala NedelcuMa NedelcuMa Sunt arhitect si ma intereseaza daca arhitectul are dreptul sa fotografieze macar o data casa contruita dupa proiectul sau sa ceara beneficiarului casei sa ii ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate neemis Ale16 Ale16 Buna! Nu am primit cardul de sanatate, am intrat pe acel site sa vedem daca e emis si am aflat ca nu s-a emis, fiind asigurata ( studenta)! ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)