avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate neemis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate neemis

Buna! Nu am primit cardul de sanatate, am intrat pe acel site sa vedem daca e emis si am aflat ca nu s-a emis, fiind asigurata ( studenta)! ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ale16 , utilizator 13:43, 7 Iulie 2015
Puteti lua legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate in razacareia aveti domicilul sau daca apartineti de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, vedeti acest link
[ link extern ]
Multumesc! Si cu ce acte ar trebui sa ma prezint acolo? Sunt studenta in Cluj, dar domiciliul e in BN! Nu pot merge aici in Cluj?
Cu o copie de pe C.I.

Trebuie sa va adresati Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Bistrita Nasaud.
[ link extern ] /
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul european paola01 paola01 firma la care lucreaz are angajati si din alte judete,noi platit toate contributiile la stat in fiecare luna, numai ca la un angajat din alta locaitate i s-a ... (vezi toată discuția)
Pensia in stat extracomunitar eugen_gh eugen_gh Romania are incheiate acorduri si conventii bilaterale cu Albania, in ceea ce priveste recunoasterea timpului lucrat in Albania de catre casa de pensii din ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)