avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia in stat extracomunitar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia in stat extracomunitar

Romania are incheiate acorduri si conventii bilaterale cu Albania, in ceea ce priveste recunoasterea timpului lucrat in Albania de catre casa de pensii din Romania?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:24, 19 Ianuarie 2015
Site-ul Casei județene de pensii Bistrița Năsăud ne spune că da. Accesați link-ul de mai jos.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate neemis Ale16 Ale16 Buna! Nu am primit cardul de sanatate, am intrat pe acel site sa vedem daca e emis si am aflat ca nu s-a emis, fiind asigurata ( studenta)! ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)
Pensie in alta tara ContSters89182 ContSters89182 Buna ziua. Am 2 intrebari: 1.Cineva care beneficiaza aici de pensie, prin plecarea in alt stat, i se echivaleaza pensia acolo? Ce trebuie sa faca sau ce ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pentru pensie chiojdean chiojdean buna seara doresc sa aflu daca,dupa legile actuale ale Romaniei si ale C.E.,un muncitor cotizeaza in Romania cel putin stagiul minim si intr-o alta tara a C.E. ... (vezi toată discuția)