avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cardul european
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cardul european

firma la care lucreaz are angajati si din alte judete,noi platit toate contributiile la stat in fiecare luna, numai ca la un angajat din alta locaitate i s-a zis ca nu mai este asigurat din luna feb, iar eu am fost sa depun actele pentru cardul european la angajatii din alte judete,la cass-ul din judetul de unde suntem noi si nu mi-au dat voie(ne fiind prima data cand depun si la alti angajati au venit)dar acum mi-a zis ca nu este posibil trebuie in judetul de unde sunt ei, iar in judetul de unde sunt ei, ii trimit la noi, deci este o arambabura in sitemul romanesc de sanata de nici nu mai stiu unde sa merg si sa intreb sa-mi de-a o idei.Orice ideie este bine venita, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:10, 10 August 2010
Din cata cunosc , cardul european de sanatate este apanajul casei judetene pe raza caruia domiciliaza solicitantul indiferent unde lucreaza. Deci atat documentatia cat si ridicarea lui se efectueaza la casa judeteana de pe raza de domiciliu.
De unde pot sa obtin mai multe informatii si de unde pot obtine un Card European de Asigurari Sociale de Sanatate?

Intotdeauna trebuie sa contactati Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate de care apartineti. Fiecare stat membru poate sa decida cum organizeaza distribuirea CEASS in teritoriul propriu.

Aceste informatii le obtineti de aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)
Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate Justitiarul711 Justitiarul711 Un angajat pe perioada determinata de 6 luni poate solicita si obtine cardul de sanatate? (vezi toată discuția)