avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Adresa site cu harta.....?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Adresa site cu harta.....?

Exista vreo adresa de sit in care prezinta harta localitatilor Romaniei , care prezinta inclusiv locuintele (casele)? Va rog spuneti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 14:06, 4 Februarie 2008
Astea ar fi cele 3 optiuni principale
[ link extern ] )
[ link extern ]
[ link extern ] )

[ link extern ]

Varianta Google are o calitate mai buna pentru harta Bucurestiului, insa am auzit ca pentru anumite orase cum ar fi Clujul, harta Yahoo este mai detaliata. Oricum, toate 3 sunt destul de vechi, deci daca vrei sa-ti vezi casa proaspat contruita pe harta, mai ai de asteptat cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzeele lumii. idei pentru zile ploioase ContSters200573 ContSters200573 Pentru timp urit, pentru bucuria ochiului si a sufletului: http://www.googleartproject.com/ sper sa va placa (daca nu l-ati vazut deja) si sper ca nu se ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - fotografii opera arhitecturala NedelcuMa NedelcuMa Sunt arhitect si ma intereseaza daca arhitectul are dreptul sa fotografieze macar o data casa contruita dupa proiectul sau sa ceara beneficiarului casei sa ii ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate neemis Ale16 Ale16 Buna! Nu am primit cardul de sanatate, am intrat pe acel site sa vedem daca e emis si am aflat ca nu s-a emis, fiind asigurata ( studenta)! ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)