avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident cu victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident cu victima

dosar penal art. 196 al. 2,3..procurorul a dat o rezolutie.si a trimis la instanta..pana la judecarea cazului..mai am drept de conducere?..cine imi poate elibera dovada cu drept de conducere? ce e de facut? mi-au spus sa astept o scrisoare acasa...pana cand?...

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Restituire de permis conducere de judecator HQM HQM Am permisul confiscat de Politia Rutiera. Procuratura a clasat dosarul. conform art. 16 alin 1 lit c. Judecatorul de drepturi si libertati a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru permis suspendat deși am dovada de circulatie Ionuttalpeanu Ionuttalpeanu Buna seara. Am avut permisul suspendat la Bacău și am primit dovada de circulație. In ziua când am primit dovada am fost oprit de poliția din Ialomița ... (vezi toată discuția)