avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare timbru verde auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare timbru verde auto

Se poate recupera taxa de timbru verde de 7500 lei platita in octombrie 2013 la ANAF la cumpararea unei masini?
Va multumesc?

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru trecerea unor autovechicule pentru schimbarea proprietarului. alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate sa lamuresc urmatorul aspect. O societate x detine 3 masini deja inmatriculate in Romania si doreste sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)