avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel instruire Director Operatii si Tranzactii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel instruire Director Operatii si Tranzactii

Buna ziua,
As fi interesat sa aflu care este sau daca exista un nivel de instruire obligatoriu pentru functia de Director Operatii si Tranzactii / COR 122104

Cf. COR, facand parte din grupa majora 1 nu exista un nivel de instruire definit, dar in acelasi timp cf. fisei postului publica pentru aceasta functie, nivelul de instruire este de Studii superioare.
Precizez ca functia respectiva este in sectorul privat.
Cel mai recent răspuns: serghe , utilizator 12:49, 1 Mai 2017
Nu exista un act normativ care sa mentioneze exact studiile necesare ocuparii unei anumite functii, facand exceptie doar situatiile prevazute de lege.

Prin urmare, angajatorul este cel care poate stabili conditiile necesare ocuparii unor astfel de functii.
Va multumesc pentru raspuns.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Director fara studii superioare ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, Se poate face incadrarea pe functia de director adjunct daca acesta nu are studii superioare? Sau exista vreun cod cor pentru o functie de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru cor243301 teea_2006 teea_2006 Buna, Pana in august 2014 am lucrat ca si asistent comercial COR243219. Din august 2014 am fost promovata la pozitia de Analist achizitii.In noua fisa a ... (vezi toată discuția)