avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ref. date identificare Comunicat MJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ref. date identificare Comunicat MJ

Va rog, puteti preciza si indica un link valid care sa identifice Comunicatul MJ din ianuarie 2016, prin care s-a instituit posibilitatea obtinerii hotararilor/incheierilor prin email? (Ref. articol www.avocatnet.ro/content/art... )

Alte discuții în legătură

Cedo Maria_1980 Maria_1980 Se poate face plangere la CEDO impotriva unei hotarari definitive de la ICCJ, in urma unui proces penal, si daca da in cat timp s-ar solutiona? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inceperea preavizului in cazul deciziei de concediere alexgr alexgr Buna ziua, Vineri am primit la locul de munca decizia de concediere pentru motive care nu tin de persoana salariatului, ca urmare a desfiintarii locului de ... (vezi toată discuția)
Cedo hotararea preda si altii contra romaniei Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu In 2010 am formulat o plangere la CEDO referitoare la retrocedarea unui teren. Timp de 3 ani mi s-au solicitat documente, cauza mea fiind asimilata hotararii ... (vezi toată discuția)