avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agresiuni verbale si amenintari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Agresiuni verbale si amenintari

Buna ziua! De 3 ani ma aflu in conflict cu parintii viitorului meu sot deoarece lor nu le convine relatia noastra#-o. Mai exact sunt amenintata si injurata de fiecare data cand au ocazia, in orice imprejurimi si nu numai atat, si familia mea trece prin aceeasi problema cu ei. Ii injura si ii denigreaza mereu, ii vorbesc de rau si multe altele. Am facut o plangere la politie, dar seful de post de la noi nu este deloc interesat sa faca ceva si nici nu a reusit sa ii calmeze chiar daca a discutat cu ei. As vrea sa ii actionez in judecata si as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez. Aceste lucruri se intampla de 3 ani, iar eu nu i-am provocat niciodata si nu le-am raspuns niciodata la injurii. Multumesc!X-(

Alte discuții în legătură

Agresiuni verbale si amenintari alina_bucur95 alina_bucur95 Buna ziua! De 3 ani ma aflu in conflict cu parintii viitorului meu sot deoarece lor nu le convine relatia noastra. Mai exact sunt amenintata si injurata de ... (vezi toată discuția)
Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Ce fac cand fosta sotie ma hartuieste cu telefoane????? ContSters113373 ContSters113373 Buna ziua, va deranjez deoarece fosta sotie ma suna la ore foarte inadecvate si vorbeste foarte urat cu actuala sotie, se considera foarte indreptatita sa ... (vezi toată discuția)