Buna ziua! De 3 ani ma aflu in conflict cu parintii viitorului meu sot deoarece lor nu le convine relatia noastra. Mai exact sunt amenintata si injurata de fiecare data cand au ocazia, in orice imprejurimi si nu numai atat, si familia mea trece prin aceeasi problema cu ei. Ii injura si ii denigreaza mereu, ii vorbesc de rau si multe altele. Am facut o plangere la politie, dar seful de post de la noi nu este deloc interesat sa faca ceva si nici nu a reusit sa ii calmeze chiar daca a discutat cu ei. As vrea sa ii actionez in instanta si as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez. Aceste lucruri se intampla de 3 ani, iar eu nu i-am provocat niciodata si nu le-am raspuns niciodata la injurii. Multumesc!
In primul rand ca sa ai sanse sa castigi un astfel de proces ar trebui sa ai de la politie un act care sa ateste cele intamplate ! In al doilea rand ar trebui sa te adresezi superiorilor agentului sau sefului de post care refuza sa ia masuri..
Va multumesc pentru raspunsuri! Am facut o plangere la Parchet care a ajuns tot la seful de post cu pricina....problema este ca i-a chemat pe cei doi inculpati si m-a asigurat ca a vorbit cu ei si nu se va mai intampla si lucruri de genul asta. In acest fel, m-a convins sa imi retrag plangerea. deci o plangere la politie a existat, m-as putea folosi de aceasta?