avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuinta regim hotelier/ asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuinta regim hotelier/ asociatie de proprietari

La o garsoniera, care inchiriaza in regim hotelier, cate persoane pot fi bagate la cotele de intretinere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:45, 1 Mai 2017
Dispozitiile in vigoare nu prevad numarul persoanelor care pot locui intr-un spatiu cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cota intretinere apartament inchiriat regim hotelier George_pop George_pop Am inchiriat unei firme o garsoniera care are ca obiect de activitate inchirierea in regim hotelier. In garsoniera poate sa locuiasca cel mult 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)