avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in revendicare

Am fost dat in judecata pentru anularea unor titluri de proprietate. In urma prezentarii probelor si a expertizei tehnice, instanta a respins actiunea si apelul, precizand ca acestea au fos eliberate corect atat ca amplasament cat si suprafata, pe baza actelor vechi de proprietate. Hotararea a ramas definitiva si irevocabila.
Acum sunt chemat in instanta de aceleasi persoane, pentru aceleasi terenuri intr-o actiune in revendicare formulata in baza unei hotarari judecatoresti mai vechi in care eu nu am fost parte (deci nu-mi este opozabila).
Intrebarea este daca pot invoca exceptia lucrului deja judecat.
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2017
dlcodrut, utilizator

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)