avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare bani
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare bani

Buna ziua,
Un sfat daca puteti sa-mi dati ar fi foarte bine.
Un client a refuzat sa-mi plateasca o factura,dupa multe tergiversari si cu ajutorul Justitiei am o sentinta.Clientul tot nu plateste,si cel care se ocupa de executare zice ca nu are ce-i face deoarece firma nu mai functioneaza si el s-a angajat acu la o alta firma.Am discutat cu el si nu vrea sa plateasca nici in rate.Se poate indrepta recuperarea datoriei impotriva patronului ca persoana fizica?Trebuie din nou sa merg la judecata?
Acum el pe firma nu mai are nimic,nici sediu social nici active.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2009
IanRohan, utilizator
Cel mai recent răspuns: IanRohan , utilizator 20:11, 20 Septembrie 2009
Trebuie sa ii faceti somatie de plata , numai in aceste conditii il puteti sa faceti executarea . Patronul nu are nici o legatura cu ceea ce a facut angajatul lui.
El este unic asociat,iar somatie a primit.Firma este in faliment,iar datoria este veche de 2 ani.Se poate pune poprire pe salariu-l sau acolo unde lucreaza acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere intelegere de plata cu firma de recuperari creante catagoe catagoe Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: sotia mea a lucrat la o firma de panificatie si la fel ca toti ceilalti colegi a facut la insistenta ... (vezi toată discuția)
Buna,ziua.va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi. ... Silviu Tudorache Silviu Tudorache Buna,ziua.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi. Am lucrat la un restaurant pe postul de bucatar,timp de 1 an si o luna,le-am adus ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma cetatean strain, recuperare salarii Ipj Ipj Va prezint o speta reala care se intimpla tot mai des la noi in romania si la care iubitii nostri guvernanti inchid ochii. Cetatean strain, vine in tara ... (vezi toată discuția)