avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul varsta de pensionare

In cartea de munca mi s au trecut 63 de zile considerate nelucrate in schimb eu am in adeverinta de la arhiva, platita si aceasta perioada si platite contributia pentru pensie. Axeasta perioada imi este considerata la calculul vechimii?Casa de pensii nu imi ia in considerare axeasta perioada . Si ce ar trebui sa fa c in cazul in care este o greseala in C.M.

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ion emil ion emil Doresc sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.am lucrat timp de sase luni in 2005 cu contract de munca de 4 ore zilnic, doresc sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit daniel2766 daniel2766 cand am iesit la pensie pe caz de boala am cerut de la angajator adeverinta de venit pe toata perioada lucratala firma,mi-sa eliberat(2011)dar nu am apucat sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pensie LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca este necesara, la dosarul de pensie, limita de varsta, adeverinta cu salariile brute realizate, care sunt diferite mult de salariile de baza inregistrate ... (vezi toată discuția)