Doresc sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.am lucrat timp de sase luni in 2005 cu contract de munca de 4 ore zilnic, doresc sa stiu cum se calculeaza la vechimea in munca,2. intre anii1993.o6.o1-1995.1o.o1 am lucrat la o intreprindere unde mi s-a specificat in cartea de munca vechimea in procent de 12% pe perioada de la data angajararii pana la data de 1993.1o.o1,apoi de la acea data pana la transfer, la data de 1995.1o.o1, nu mai este specificat sporul de vechime.Am solicitat o adeverinta pentru perioada respectiva, dar mi s-a spus ca nu mai au arhiva. Cum pot rezolva problema? Va rog mult sa ma ajutati, multumesc.
Perioadele lucrate cu contracte partiale se adauga la vechime in mod proportional cu norma intreaga, respectiv in cazul dvs 6 luni lucrate cu 4 ore reprezinta practic 3 luni cu norma intreaga.
Raspunsul ca "nu mai au arhiva" este destul de ambiguu..chiar daca intreprinderea s-ar fi desfiintat, tot exista Arhivele statului unde se poate face cerere pt eliberarea unei adeverinte.
Daca societatea era privata, intrebati la ITM despre ea.
Pentru calculul stagiului de cotizare pentru pensie se ia in consideratie orice fel de contract individual de munca, fie el si cu timp partial, ca fiind cu timp normal.
Adica daca ati lucrat 6 luni cu 4 ore pe zi, la pensie se iau 6 luni ca perioada de cotizare.
andram:
1. Toti suntem supusi greselii. Important este sa nu perseveram in greseala. In topicul amintit de dvs. (din 2008) era vorba de un raspuns eronat al unei Case Judetene de Pensii care m-a indus si pe mine in eroare si cu care am avut un schimb de mesaje, pana am picat de acord.
2. Nu conteaza cat timp lucrezi pe zi, pentru pensie, important este sa cotizezi.
3. Ganditi-va la cei care isi platesc contributia la pensie prin contract de asigurare sociala. Ei nu lucreaza nici un pic in fiecare zi. Ar trebui sa nu beneficieze de pensie, desi au platit contributia?
4. Pentru vechimea in munca (necesara unor unitati pentru acordarea de sporuri in functie de aceasta) fiecare unitate isi stabileste prin CCM sau Regulament intern cum se calculeaza aceasta.