avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata stimulent de insertie

Buna ziua,

Am inceput munca in luna ianuarie pe 23, cu 60 de zile mai devreme, si vreau sa stiu stimulentul de insertie se plateste strict de la 2 la 3 ani? Sau se platesc si cele 60 de zile pe care le am inceput mai devreme?
Nu de alta, dar in martie pe 15 am primit suma de aproximativ 800-900 de lei si pe luna aprilie nu am mai primit nimic, ma gandesc ca poate mi-au platit din greseala si pentru perioada de 60 de zile incepute mai devreme?
Ce parere aveti?
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 3 Mai 2017
Sotul meu a lucrat, am fost si am depus cererea tipizata standard pentru tatal care a optat pentru a nu intrat in luna de cic.
Eu am fost cea care a stat in CIC.
Pentru o luna de zile din cele 60 de zile, nu trebuia sa primiti stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment insertie tiberiuborsa tiberiuborsa buna ziua! sotia a optat pentru concediu de cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, copilul fiind nascut pe data de 31.03.2015. Intrucat OUG 111/2010 s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si stimulentul de insertie TiberiaGabar TiberiaGabar Buna ziua! Urmeaza sa nasc in luna septembrie 2016 si as vrea sa stiu cum pot alege concediul de crestere copil. Cum se procedeaza ptr obtinerea stimulentului? ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)