avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit auto

Buna ziua, am auzit ca daca sunt urmas de veteran de razboi pot sa nu mai platesc impozitul auto, as vrea sa stiu daca este adevarat si care sunt documentele necesare care trebuiesc depuse?
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2017
Catalin_Paul, utilizator
Depinde de cine e urmasul daca sunteti nepot nu beneficiati,daca sunteti copil al veteranului de razboi nu beneficiati ,in cazul in care sunteti sotie de veteran de razboi necasatorita beneficiati de reducere.Conform legii 227/2015 art 469.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit locuinta-militar veteran LUCIA15 LUCIA15 In cazul militarilor veterani, cei care au luptat in Afganistan si Irak, beneficiaza de scutire de impozit pentru locuinta? (vezi toată discuția)
Impozit auto platit [persoana cu handicap] Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna ziua. Ieri mi-am vandut masina si la taxe si impozite mi s-a cerut sa platesc impozitul pe masina 2015 si 2016. Sotia mea in 2015 a depus acel ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladire pentru persoanele cu handicap claudiubaluta claudiubaluta Buna ziua, Am o fetita de 13 ani incadrata la handicap accentuat.Am depus in data de 29.01.16 la Directia taxe si impozite documentele necesare scutirii la ... (vezi toată discuția)