avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... ajutor inmormintare
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

ajutor inmormintare

Buna ziua.Matusa mea a fost nevazatoare cu insotitor ,handicap avut din copilărie a decedat la virsta de 87 ani iar cei de la casa de pensii au zis ca nu pot primii ajutor inmormintare decit ultima pensie de 340 ron.Sotul meu e fost însoțitorul matusii dar nici el nu primeste ajutor inmormintare.Doresc sa stiu daca se poate primi ajutor inmormintare

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare nutica nuti nutica nuti Buna ziua.Matusa mea a fost nevazatoare grad 1 cu însoțitor handicap din copilărie decedata la 87 ani ,doresc sa stiu daca beneficiez de ajutor inmormintare ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormintare cristiolteanu cristiolteanu Incazul unei persoane nevazatoare din nastere ,la data decesului nu are dreptul la nici un ajutor de inmormintare?#-o (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare nina sima nina sima cum si de unde pot abtine ajutor de deces ptr. fratele meu care in momentul decesului primea indemnizatie de boala cu grad de handicap? (vezi toată discuția)