avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren langa biserica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren langa biserica

Buna ziua, detin un teren in proprietate, cu toate actele la zi, situat langa gardul unei Biserici din oras(pe aceiasi parte), iar in continuarea lui fiind alta proprietate.Doresc sa vand acel teren ,iar Primaria mi-a spus (prin planul de urbanism informal), ca ideal ar fi ca eu sa vand acel teren preotului(respectiv Bisericii), ca nu pot construi casa sau hala(numai la dist de 50 m)..eventual sa il transform in livada de pomi, sau culturi diverse...fiind o problema de mediu. Atunci, ce fel de proprietar sunt, daca nu pot vinde terenul cui doresc,la pretul cerut ? ce varianta as avea?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: alex61 , utilizator 15:11, 3 Mai 2017
Este vorba despre biserica sau si de cimitir ?
Buna ziua, deci terenul se afla langa o biserica ce are si cimitir.
Asta trebuia sa precizati ca terenul pe care este amplasata biserica detine si cimitir-motiv pentru care dispozitiile in vigoare prevad interdictii pentru vecinatati
Am inteles opinia dvs.; inteleg ca nu am alta solutie decat sa accept varianta vanzarii catre Biserica,chiar acceptand pretul acesteia? (exceptie facand faptul ca as putea sa renunt a-l vinde,sau sa-l folosesc personal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinatate proprietate cu cimitir camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am in proprietate un teren -camin de casa- situat la vest cu vecin un cimitir, Preotul a dat locuri de veci pentru enoriasi pana in gardul ce ... (vezi toată discuția)
Care este legea prin care se reglementeaza distanta dintre case de locuit si constructia unui cimitir cu biserica cati1009 cati1009 in ce conditii se poate construi o biserica langa case si la ce distanta?. daca o pers \\"doneaza\\" o parcela de teren pt constructia unei biserici cu ... (vezi toată discuția)